Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Politiek beraad 1

dinsdag 14 maart 2023

19:00 - 20:30
Locatie

1.02 Stad Almelo

Voorzitter
H. Zwerink
Toelichting

Beeldvormend beraad

Agenda documenten

Uitzending

Agendapunten

  1. 1

    De Rekenkamercommissie Almelo (RKA) biedt u hierbij de conclusies en aanbevelingen aan van het onderzoek naar het Integraal Beheer Openbare Ruimte in de gemeente Almelo. Dit onderzoek maakt onderdeel uit van het onderzoeksprogramma van de Rekenkamercommissie Almelo (Jaarplan 2022) en is uitgevoerd door onderzoeksbureau &Van de Laar uit Eindhoven, in opdracht en onder verantwoordelijkheid van de RKA.


    De raad wordt voorgesteld om de aanbevelingen over te nemen. Met het uitvoeren van de aanbevelingen zal een belangrijke volgende stap kunnen worden gezet ter versterking van het integrale beheer openbare ruimte in de gemeente Almelo.


    De Rekenkamer geeft tijdens het beeldvormend beraad een toelichting op het onderzoeksrapport en de raad kan daarover met de Rekenkamer in gesprek.


    Meepraten bij dit beeldvormend beraad kan als u zich vóór 13 maart aanmeldt via raadsgriffie@almelo.nl. U ontvangt na uw aanmelding meer informatie over de opzet van dit politiek beraad en hoe u uw inbreng kunt leveren.