Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Politiek beraad 1

dinsdag 18 januari 2022

19:00 - 20:00

Locatie
MS Teams
Voorzitter
Volgt
Toelichting

Politiek beraad beeldvormend

Werkwijze politiek beraad beeldvormend
In een politiek beraad beeldvormend wil de raad met de stad een beeld over de geagendeerde onderwerpen vormen. Daarbij zijn geïnteresseerden en betrokkenen van harte welkom om inbreng te leveren vóór of tijdens dit politiek beraad beeldvormend. Deze inbreng nemen de raad en het college mee naar het politiek beraad oordeelsvormend.
Meepraten? Meld u aan
Meepraten bij een politiek beraad beeldvormend kan als u zich vóór maandag 17 januari aanmeldt via raadsgriffie@almelo.nl. U ontvangt na uw aanmelding meer informatie over de opzet van dit politiek beraad en hoe u uw inbreng kunt leveren. U kunt ook een schriftelijke reactie onder de aandacht brengen van de raad via hetzelfde emailadres.

Agenda documenten

Uitzending

Agendapunten

  1. Tijd: 19.00 – 20:00 uur

    Het college van de gemeente Almelo heeft besloten de huisvesting van dagelijks beheer van de eenheid Uitvoering Fysiek te centraliseren. Centralisatie van de groenonderkomens leidt tot een bezuiniging in de huisvestingslasten en de werkprocessen. Daarnaast wordt de bedrijfsvoering efficiënter en optimaler ingericht. De raad wordt voorgesteld een krediet beschikbaar te stellen van 19,6 miljoen euro.

    Bij dit politiek beraad kunt u meepraten. Meldt u zich hiervoor aan voor maandag 17 januari via raadsgriffie@almelo.nl. Meer informatie vindt u onderaan de agenda.

    Voorzitter: dhr. Stöteler