Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Politiek beraad 1

dinsdag 1 februari 2022

20:00 - 21:30

Locatie
Raadzaal
Voorzitter
Y. Bijenhof
Toelichting

Beeldvormend

Meepraten? Meld u aan
Meepraten bij dit politiek beraad beeldvormend kan als u zich vóór maandag 31 januari 2022 aanmeldt via raadsgriffie@almelo.nl. U ontvangt na uw aanmelding meer informatie over de opzet van dit politiek beraad en hoe u uw inbreng kunt leveren.

Reageren? Geef een schriftelijke reactie
Bij een politiek beraad beeldvormend kunt u ook reageren met een schriftelijke bijdrage op één of meerdere onderwerpen. Deze stuurt u aan raadsgriffie@almelo.nl. Uw bijdrage wordt gepubliceerd onder het agendapunt én bij de ingekomen stukken van de volgende raadsvergadering. Wij vragen u om dit spoedig te doen, zodat de raad en de stad hiervan tijdig kennis kunnen nemen.

Corona-maatregelen
Dit politiek beraad vindt nog plaats zonder publiek. Meekijken en/of terugkijken kan via: https://www.almelo.nl/vergaderingen-live-volgen-terugkijken.

Agenda documenten

Uitzending

Agendapunten

 1. Tijd: 20:00 – 21:30 uur

  De Rekenkamercommissie Almelo (RKA) heeft in 2021 onderzoek gedaan naar het subsidiebeleid van de gemeente Almelo. Het onderzoek had als hoofdvraag: ‘hoe is in Almelo het subsidiebeleid vormgegeven, welke actoren spelen daarbij een rol en wat zijn de mogelijkheden voor de gemeenteraad om op verantwoorde wijze invloed uit te oefenen op dat subsidiebeleid.’
  Dit onderzoek leidt dus tot een beschrijving van de manier waarop het subsidiebeleid formeel is vormgegeven, hoe dat in de praktijk werkt en op welke momenten en op welke wijze de raad het beleid kan bijsturen.
  In dit Politieke Beraad presenteert de RKA samen met onderzoeksbureau BA Groep de resultaten, de conclusies en de aanbevelingen.

  U kunt meepraten bij dit politiek beraad als u zich voor maandag 31 januari aanmeldt via raadsgriffie@almelo.nl. Zie voor meer informatie onderaan de agenda.

  Voorzitter: Y. Bijenhof

  Stukken volgen