Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Politiek beraad 2

dinsdag 16 januari 2024

21:00 - 22:30
Locatie

1.01 Ambt Almelo

Voorzitter
D. Wind
Toelichting

beeldvormend


In verband met de werkvorm is er geen webuitzending!

Agenda documenten

Uitzending

Agendapunten

 1. 1

  Tijd: 21:00 – 22:30 uur


  De gemeente Almelo wil een nieuwe visie dienstverlening opstellen voor de komende jaren. De raad en de stad worden meegenomen in belangrijke landelijke ontwikkelingen en trends. Doel van deze bijeenkomst is om 1e beelden bij de raad op te halen.


  Onder dienstverlening verstaan wij alle vormen van contact, transactie en interactie tussen inwoners, bedrijven of instellingen en de gemeente. Zij vormen onze ‘klanten’. Dienstverlening betreft alle domeinen waar de gemeente verantwoordelijk voor is. De gemeente vervult hierbij verschillende rollen: publieke dienstverlener, vergunningverlener, toezichthouder, handhaver, belastinginner, beheerder, ontwikkelaar en ondersteuner. In al deze rollen is een dienstverlenende houding van belang. Interne dienstverlening en externe dienstverlening hebben een direct verband met elkaar.


  Uiterlijk 10 januari 2024 worden stukken gepubliceerd, zodat u zich desgewenst op deze bijeenkomst voor kunt bereiden.  U bent van harte welkom om mee te praten. Indien u mee wilt praten kunt u zich tot uiterlijk maandag 15 januari 2024 aanmelden via raadsgriffie@almelo.nl.


  Ook zonder aanmelding bent u welkom als toehoorder in het stadhuis of kunt de bijeenkomst deels live volgen of terugkijken via de webuitzending.  Vervolg:
  Opstellen van de visie op dienstverlening inclusief een tactisch en uitvoeringsdeel, waarbij het strategische deel terugkomt in de raad.